AGENDA 2017

augustus Thuisblijversavond

september Herenavond

Clubkampioenschappen / Toernooien

Door het jaar heen worden er clubkampioenschappen en toernooien georganiseerd
Voor data en verdere informatie ga naar Toernooien

Damestennis

Iedere dinsdag ochtend tussen 9 en 11 uur dames tennis en een gezellig bakkie koffie.
Voor informatie kunt u terecht bij Truus van den Heuvel. (truusvandenheuvel@hetnet.nl)

Seniorentennis

Iedere maandag en woensdag van 10 tot 11 uur een balletje slaan met onze senioren.
Hebt u interesse en wil je aansluiten neem contact op met Wilhelmien van Avezaath. (tel: 0610656744)

Husselpoule

Iedere maandag, dinsdag en woensdag avond is er een groep tennissters en tennissers binnen onze vereniging die een husselpoule spelen.
Heb je interesse meld je bij Frits Vogels en of Erik Koopmans voor meer informatie en mogelijk deelname.
Beide zijn te bereiken via telefoon welke in het clubblad vermeldt staan.

Husselpoule

Iedere dinsdag avond is er een groep tennissters en tennissers binnen onze vereniging die een husselpoule spelen.
Heb je interesse meld je bij Arno van den Heuvel en of Rien Vos voor meer informatie en mogelijk deelname.
Beide zijn te bereiken via telefoon welke in het clubblad vermeldt staan

Husselen

Iedere donderdagavond is het husselen waar iedereen aan kan deelnemen vanaf 17 jaar. Alle aanwezige tennissers worden door loting aan elkaar verbonden. Je speelt een half uur en daarna is het wisselen en weer door loting wordt je met anderen verbonden. Een gezellige avond en een goede manier om tegen andere spelers of speelsters van de club te spelen. Er is geen opgave vooraf, je kunt gewoon komen binnenlopen en meespelen. Ook gezellig om contact te zoeken en een kopje koffie met elkaar te drinken.