Menu Sluiten

CONTRIBUTIE

De contributie voor de verschillende categorieën wordt in de algemene ledenvergadering vastgesteld.
Voor 2019 bedraagt deze:

Senioren (1jan2019 17 jaar of ouder):  €138,- inclusief €23,- voor bardiensten, die men retour krijgt bij 2x bardienst draaien.
Junioren (1jan2019 11 jaar of ouder):  €105,- inclusief tennislessen
Pupillen (1jan2019 10 jaar of jonger):  €  85,- inclusief tennislessen
Sluimerleden:                                       €  12,-

Contributie in 1 keer te betalen in eerste helft van januari voor het hele jaar.

Inschrijfgeld:

Bij inschrijving als lid van LTC de Brug, wordt eenmalig €7,- inschrijfgeld per persoon gevraagd.

Bardiensten:

Alleen seniorenleden draaien bardiensten.
Nieuwe leden die per 1 januari 2019 lid worden van LTC de Brug kunnen de bardienst niet meer afkopen.
Senioren die per 1jan2019 70 jaar of ouder zijn worden vrijgesteld van bardienst draaien en het betalen van de €23,-. De barcommissie heeft een lijst waarop je kunt intekenen voor een bardienst. Hierdoor bepaal je zelf op welke datum je aan de beurt bent. Indien je niet intekent, word je door de barcommissie ingedeeld. Voor iedere bardienst die je draait (minimaal 2x per kalenderjaar), krijg je €11,50 terug op je rekening terug gestort. Voor iedere volgende bardienst binnen het kalenderjaar krijg je €20,- per bardienst vergoed.