TOERNOOICOMMISSIE

Inschrijven voor toernooien
Met ingang van 2009 worden (bijna alle) inschrijvingen van LTC De Brug toernooien door de toernooicommissie via de website van toernooi.nl geregeld.

Indien je aan een toernooi wilt deelnemen, moet je jezelf eerst inschrijven bij toernooi.nl.
Ga hiervoor als volgt te werk:
- Ga naar de site: www.toernooi.nl, of klik hier: www.toernooi.nl
- Klik op de button Registreren en geef alle gegevens op.
- Daarna kun je je inschrijven voor een toernooi.
Om de toernooien van LTC De Brug te kunnen zien, ga je als volgt te werk:
- Ga weer naar de site van toernooi.nl
- Klik dan op "Tennis" links in de bovenbalk.
- Maak een Datum selectie: Start- en Einddatum ingeven.
- Type precies in bij Zoek...: L.T.C. De Brug, en geef enter
- Nu zie je alle toernooien van LTC De Brug in de periode die je geselecteerd hebt en kun je er een kiezen om verder te gaan.
- Als er geen toernooien van LTC De Brug verschijnen, zijn er voor de selectie periode die je gemaakt hebt geen toernooien.

Verder kun je hier het reglement vinden en overige informatie (b.v. over de organisatie)
De toernooicommissie stuurt vervolgens via email de bevestiging van de inschrijving en de tijden wanneer er gespeeld gaat worden.

Indien er verdere vragen zijn kan men de toernooicommissie bereiken via email: toernooicommissie@ltcdebrug.nl

Clubkampioenschappen enkel 2017
Van maandag 13 t/m zondag 19 maart worden de clubkampioenschappen enkel 2017 gehouden.
Inschrijving en informatie over dit toernooi zal op www.toernooi.nl gepubliceerd worden.

Clubkampioenschappen dubbel 2017
Van maandag 12 t/m zondag 18 juni worden de clubkampioenschappen dubbel 2017 gehouden.
Inschrijving en informatie over dit toernooi zal op www.toernooi.nl gepubliceerd worden.

Damesavond
Op vrijdagavond 23 juni 2017 wordt de jaarlijkse damesavond gehouden.
Inschrijving via formulier dat in het clubhuis hangt of via email: toernooicommissie@ltcdebrug.nl

Interne dubbelcompetitie
Van maandag 26 juni t/m zondag 9 juli 2017 wordt een interne dubbelcompetitie georganiseerd.
Alle clubleden worden via email benaderd en inschrijving zal ook via email geregeld worden: toernooicommissie@ltcdebrug.nl

Clubkampioenschappen mix 2017
Van zondag 10 t/m zondag 17 september worden de clubkampioenschappen mix 2017 gehouden.

Herenavond
Op vrijdagavond 22 september 2017 wordt de jaarlijkse herenavond gehouden.

Van der Heijden open toernooi 2017
Van vrijdag 29 september t/m zondag 8 oktober 2017 wordt het 8e van der Heijden open toernooi gehouden.

Husselen
Iedere donderdagavond (behalve bij toernooien) vanaf 19.45 uur is het husselen voor senioren. Alle aanwezige tennissers worden door loting aan elkaar verbonden. Je speelt een half uur en daarna is het wisselen en weer door loting wordt je met anderen verbonden.
Een gezellige avond en een goede manier om tegen andere spelers of speelsters van de club te spelen.
Er is geen opgave vooraf, je kunt gewoon komen binnenlopen en meespelen.

Archief
Wil je weten wie onze clubkampioenen zijn vanaf 1993, kijk dan hier: CLUBKAMPIOENEN

Toernooicommissie:
Jeanne van Lith
Bert Hilhorst
Judith Hoogenboom
Hans de Klein
Felma van Oort
Maarten Witteveen

De toernooicommissie is hier bereikbaar: toernooicommissie@ltcdebrug.nl