Menu Sluiten

Corona Update

Beste tennisleden,

Goed nieuws voor al onze leden. Het kabinet heeft de maatregelen tegen de bestrijding van het coronavirus weer wat versoepeld. Dit betekent dat alle volwassenen vanaf maandag 11 mei weer de baan op mogen, weliswaar onder bepaalde voorwaarden. Daarbij moeten we ons uiteraard ook houden aan de inmiddels bekende hygiëne maatregelen van het RIVM, dus anderhalve meter afstand en bij klachten thuis blijven.

Clubhuis en terras blijven zeker nog tot 1 juni gesloten.

LTC de Brug handhaaft per 11 mei 2020 onderstaande richtlijnen uitgegeven door de KNLTB:- Gelet op de anderhalve meter afstand is alleen Enkel spel mogelijk. – Wil je op (een avond vervalt dus) een avond gaan tennissen, reserveer hiervoor dan altijd telefonisch een baan bij Patricia Remmits , telefoonnr. 06-13097101- Voor de avond hebben we bloktijden vastgesteld: Blokken op de Maandag-Dinsdag-Woensdag en Donderdagavond zijn van 18.45 uur – 20.15 uur en van 20.30 uur – 22.00 uur ZONDER RESERVERING GEEN TOEGANG, ZOWEL ‘S AVONDS ALS OVERDAG.
– Kom uiterlijk 10 minuten voor aanvang en verlaat de tennisbaan direct na het tennissen. Blijf niet hangen. Er is op de tennisbaan geen enkele mogelijkheid om te gaan zitten. Ook de kleedkamers zijn buiten gebruik. Wel mag er gebruik worden gemaakt van het toilet. Gelieve bij binnenkomst de handen te wassen met het daarvoor klaarstaande desinfecterende middel.
– Neem je eigen ballen mee om te tennissen en markeer deze.
– Maak geen gebruik van de scoreborden.
– Elke avond zullen de toiletten, wastafels en deurklinken na afloop van het tennis worden gedesinfecteerd.
– De husselavond gaat voorlopig NIET door.

Houd je mail goed in de gaten want de regels kunnen veranderd worden door aanpassingen of maatregelen van de gemeente Oss, RIVM of KNLTB en dan zullen we jullie zo snel mogelijk informeren.

Mocht je nog vragen hebben, kun je contact opnemen met Ko van Lith (06-10031880) of Jeanne van Lith (06-10031881).

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Met sportieve groet,
Bestuur LTC de Brug

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *