Menu Sluiten

Corona update LTC De Brug

Beste tennisleden,

Hierbij een update van een aantal zaken.

Reserveren van banen

Vanaf woensdag 28 april zal de avondklok niet meer gelden. Om te voorkomen dat er zich onnodig teveel leden tegelijk op het park bevinden, zullen we blijven werken met het reserveren van banen. De tijden en de procedure hiervan wijzigen niet en blijft als volgt:

Als je in de avond op maandag t/m vrijdag wilt gaan tennissen, dan kan dit alleen op reservering. Je kunt maximaal 48 uur van tevoren reserveren bij Patricia Remmits via telnr. 06-13097101.

De speeltijden zijn op maandag t/m vrijdag:

van 17.45 uur tot 18.45 uur

van 18.45 uur tot 19.45 uur

van 19.45 uur tot 20.45 uur

van 20.45 uur tot 21.45 uur

Husselen is niet toegestaan. Tevens blijven de onderstaande regels van kracht:

  • Houd altijd de basisregels in acht, houdt 1.5 meter afstand, was je handen en als je klachten hebt dan blijf je thuis en laat je je testen.
  • Desinfecteer je handen bij aankomst op het park.
  • De kantine en kleedkamers blijven dicht, alleen het toilet is te gebruiken.

Momenteel zijn we bezig om de mogelijkheden te onderzoeken om in de toekomst te gaan werken met het digitaal afhangen van banen. Door middel van een app heb je dan de mogelijkheid om online een baan te reserveren. Verdere informatie zal hierover gecommuniceerd worden indien we hiermee gaan werken.

Zomeractie

Na het grote succes van de zomeractie van vorig jaar zullen we ook dit jaar weer een zomeractie gaan houden. Dus mocht je iemand kennen die hier interesse in heeft, geef het dan vooral door!

Iemand kan zomerlid worden in de maanden juli, augustus en september voor 30 euro. Aanmelden hiervoor kan bij Dorita Abrahams (ledenadministratie@ltcdebrug.nl) ovv zomeractie.

Proefabonnement

Ook gaan we een proefabonnement introduceren. Dit houdt in dat iemand eenmalig 3 maanden lid kan worden om te kijken of de club bij hem/haar past. De kosten voor het proefabonnement zijn 30 euro. Aanmelden hiervoor kan bij Dorita Abrahams (ledenadministratie@ltcdebrug.nl) ovv proefabonnement.

Niet leden die gebruik maken van de banen

We horen dat er regelmatig gespeeld wordt op de tennisbanen door mensen die geen lid van de club zijn. Dit is niet de bedoeling, laten we hier met zijn allen alert op zijn om dit te voorkomen.

Tennisles

Binnenkort gaan de tennislessen weer van start. Ben je hierin geïnteresseerd, dan kun je je aanmelden bij Marcel van Sonsbeek (06-13050452).

Bij vragen kun je contact opnemen met een van de bestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur LTC de Brug

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *